Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Οι άνθρωποι της ζωής μου. Ελευθερία είναι, να έχεις την επιλογή για ό,τι θες. 
 Επιλογή είναι, να έχεις  ελευθερία στη ζωή σου. 
 Έκανα ανθρώπους μου αρκετούς, γνώρισα πολλούς και συναναστράφηκα με περισσότερους. Όλοι όσοι παρήλθαν με έκαναν να αντιληφθώ μία ιδέα. Αυτή, των ανθρώπων που επιθυμώ να ανταλλάσσω ενέργεια και να αλληλεπιδρώ.
  Θέλω ανθρώπους που η σκέψη τους βρίσκεται σε μια συνεχόμενη ροή και εξέλιξη, που ανοίγεται απροκάλυπτα, ταξιδεύει σε δρόμους μυστήριους, δύσβατους και παρακινδυνευμένους και τα βράδια δεν ηρεμεί παρά μόνο χαρακτηρίζεται ασύδοτη.

  Θέλω εκείνους, που τα εγκεφαλικά μου  κύτταρα, φαντάζουν να πολλαπλασιάζονται ασταμάτητα σε κάθε λέξη που ανταλλάσσω μαζί τους, σε κάθε νόημα που υποβόσκει και σ' όλη την εξωλεκτική πλαισίωση που συμπληρώνει.

  Θέλω αυτούς, που αισθάνομαι ότι κάπου πάω μα ποτέ δε φτάνω, γιατί το παιχνίδι αυτό που διάλεξα είναι αέναο και με εθίζει να συνεχίζω, με προτρέπει να αλλάζω, με παραινεί να μη συμβιβάζομαι και με παρακινεί να ονειρεύομαι.

  Θέλω ανθρώπους, όπου οι φόβοι μου απελευθερώνονται, το εγώ μου εξοβελίζεται, οι ανησυχίες μου δεν γελοιοποιούνται, η λογική δεν είναι μία, δεν υπάρχει λάθος ή σωστό παρά μόνο ο άνθρωπος και η ενέργεια αυτού.

  Θέλω εκείνους, που μου μεταφέρουν έναν κόσμο που δεν είχα σκεφτεί, ένα πνεύμα ανώτερο, ουσιώδες, που πηγάζει από την βαθύτερη ανάγκη για επικοινωνία και συναναστροφή και όχι απλώς για την συνύπαρξη.

  Θέλω αυτούς, που μαζί τους δεν υπάρχουν  προκαταλήψεις, στερεότυπα και ηθικά πλέγματα, ο νους μου παρασέρνεται από το δικό τους σε ένα μέρος μαγικό με πλάσματα που δεν συλλαμβάνει καμία κοινή λογική.

Δεν θέλω να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους, που θέλουν να είμαι καλά, αλλά όχι καλύτερα από εκείνους. 

Θέλω εσένα, 
εσένα, 
εσένα 
κι εσένα 
που με εμπνέετε.